OSMANİYE / KADİRLİ - Mustafa Konaklı Ortaokulu

Mustafa Konaklı Ortaokulu öğrencileri fidan dikme etkinliğinde bulundu.

Mrt

1964'ten bu yana mart ayının son pazartesiyle başlayan hafta Kütüphaneler Haftası  olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda da Kütüphaneler Haftası nedeniyle kutlama programı yaptık. Okulumuzun giriş kısmına Kütüphaneler Haftası ile ilgili pano çalışması yaptık.

Programda öğrencilerimiz haftanın anlamı ve önemiyle ilgili bilgilendirici yazılar ve şiirler okudu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle okulumuzda kutlama programı yaptık. Programda öğrencilerimiz günün anlamı ve önemiyle ilgili şiirler ve yazılar okudu, orotoryo sunumu yaptı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul edilişini bir program yaparak kutladık.

Mrt

7 Mart Kadirli'nin kurtuluşu ile ilgili okulumuzda kutlama programI yaptık.

Stattaki ilçe kutlama programına da öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda sivil savunma günü ile ilgili program ve deprem tatbikatı yaptık.

Ülkemizde her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla kutlanmaktadır.

Eğitilmiş, bilinçli bireyler, yerinde zamanında ve doğru yöntemlerle yapılan müdahaleler, kaza ve doğal felaketler sonrasında yaşanacak olumsuzlukları azaltacaktır.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Faaliyetleri çerçevesinde okulumuzda çeşitli faaliyetleri öğrencilerimiz severek yaptı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuzda kutlama programı yaptık.

Cumhuriyetin kabul edilişinin 100. yılını okulumuzda kutladık.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı genel veli toplantısını okulumuz bahçesinde yaptık.

Ekm

Mustafa Konaklı Ortaokulu öğrencileri Kadirli Kabasakal Parkı içinde açılan Cumhuriyet Bayramı konulu resim sergisini gezdi.

Eyl

Mustafa Konaklı Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Müdür Yardımcımız Mehmet Özcan ve Türkçe Öğretmenimiz Selçuk Olgaç eşliğinde Kadirli İlçe Halk Kütüphanesinde okuma etkinliği yaptılar. Bu etkinlik öğrencilerimizin okuma becerisinin gelişimine katkı sağladı.

Eyl

Mustafa Konaklı Okullarında 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi.