OSMANİYE / KADİRLİ - Mustafa Konaklı Ortaokulu

(0328)717 41 51
Şehit İbrahim Kundakçı Mah. 720. Sok. Kadirli/Osmaniye
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize, insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; milli ve manevi değerleri içselleştiren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, araştıran, sorgulayan, bilimsel veriler ışığında ilerlemeyi şiar edinmiş, çevreye duyarlı kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan, tüm milli ve manevi değerleri gönülden hisseden iyi İNSAN yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.20-14.50